perjantai 17. heinäkuuta 2009

Kierrätyskaappi ojennukseen.

Tiskipöytämme alakaappi toimii kierrätyskaappina. Kierrätämme pahvit, lasit, metallit ja kompostijätteen. Tilanne tässä kaapissa on sama kuin asuntomme muissakin komeroissa. Asiat sullotaan hyllyille ja jossain vaiheessa ovia avatessa sisältö kolisee lattialle. Erityisesti Hanhen äiti kuvottuu tästä kaaoksesta ja viekin kierrätystarpeet keräyslaatikoihin aina kylässä käydessään. Rakkaus on tekoja?

Tänään Hanhi sai kuitenkin ylimaallisen energiapuuskan ja voilá!


Ja nyt on maailmanpelastaminenkin helppoa....

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa Hanhi! Tuota ajattelin ehdottaa...
P.K.

Anonyymi kirjoitti...

Tää teidän blogi on ihanan inspiroiva, ja lohdullinen... Vaikka puhummekin usein kodin sotkuista, niin eihän sitä täysin usko ennen kuin näkee, että teilläkin IHAN OIKEASTI on sotkuista. Ja tämän kierrätyskaapin kaltaisia täsmäiskuja ajattelin itsekin seuraavaksi tehdä. Kun vaan ehtii. Heinäkuu on paha aika, kun on liikaa ohjelmaa, kun ihmisillä on loma. Ja minulla edes ei ole... eli töiden jälkeen välittömästi on aina jotain ohjelmaa odottamassa. -E.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun olisikin vallan oma kaappi kierrätystavaraa varten...Tosin minä en saisi sitä pysymään noin hillittynä. Meillä on laatikko kartonkia varten, mutta kun sitä ei jaksa tyhjentää riittävän usein, pahvit leviävät kivasti ympäri keittiön lattiaa... Muusta sitten puhumattakaan.

Lähetä kommentti