tiistai 21. heinäkuuta 2009

Yöllisen raivon tulos.

Olemme jo pitkään voivotelleet säilytystilan puutetta. Hanhen ja Hirven makuuhuoneen nurkkaan kerääntyi laatikoita täynnä talvi-ja villavaatteita, kestovaippoja sekä vaatteita, jotka olivat pian tulossa käyttöön tai siirtymässä eteenpäin. Kuva alla kertonee tilanteen vakavuudesta.


Hanhi oli jo tilaamaisillaan ruman mutta sitäkin käytännöllisemmän vaatesäilytysjärjestelmän erään tunnetun ruotsalaisen huonekaluketjun verkkokaupasta. Mutta sitten iski vimma ja raivo. Vaatekaapit oli saatava tyhjennettyä turhasta lumpusta. Amerikkalainen siivousopas ,josta kirja-arvostelu tulee myöhemmin luettavaksenne, puhui myös meille viisauden sanoja. Järjestyksen ylläpitäminen lähtee siitä, että ylimääräisetä tavarasta ja roinasta on päästävä eroon. Ja me otimme neuvosta vaarin.

Tämän verran lumppua ja vaatetta poistimme vaatekaapeistamme.

Suurimman osan vaatteista viemme kierrätykseen (UFF). Lumput ja huonokuntoiset liinavaatteet heitimme roskikseen. Lumpulle ei tahdo löytyä kierrätyspaikkaa eikä Hanhesta ole ompelijaksi tahi mattojen loukuttajaksi. Valitettavasti.

Onnistuimme tehtävässä. Kaikki kuvan 1. laatikot mahtuivat vaatekaappeihimme ja vielä helposti!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti