perjantai 24. heinäkuuta 2009

Viime viikon pulmapähkinän ratkaisu: Kulmakaappi kunnossa

Aikaisemmassa pähkinässä kyselimme vinkkejä pursuilevan kulmakaapin järjestämiseksi.

Pakasterasiaviidakon ratkaisuksi ehdotettiin pitäytymistä muutamassa rasiatyypissä. Hirvi päätti hävittää kaikki muut pakasterasiat paitsi Orthexin Jäänallet käytöstä. Pakasterasiaongelma helpottui tilapäisesti muutenkin, kun iso osa Jäänalleista muutti pakastimeen mansikoiden mukana. Mansikkalaatikosta tuli sopiva säilytysratkaisu tyhjille Jäänalleille. Laatikon saa vedettyä ulos kätevästi saadakseen haluamansa rasian. Nyt kun kaapissa vallitsee järjestys, eri kokoiset rasiatkin voi pitää omissa pinoissaan.
Säilytysrasioiden kansille Hanhi ideoi oveen kiinnitettävät lokerot, jotka on valmistettu tietysti uusiokäyttämällä pahvipakkauksia. Itse säilytysrasiat tulivat helposti saataville, kun Hirvi siirsi kertakäyttöastioita sisältävän muoviämpärin taka-alalle ja rasiat eteen. Kertisvälineitä ei muutenkaan tarvita juuri koskaan. Jäänallejen kannet asuvat edelleen samassa rasiassa, mutta nyt ne löytää, kun muut kannet on häädetty joko kellariin tai ovilokeroihin.

Ratkaisusta puuttuu vielä yksi pahvilaatikko, johon tilapäisesti varastoidaan muilta saatujen pakastusrasioiden kannet ennen kuin ne palautetaan oikeille omistajilleen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Millä nuo kansilaatikot on kiinnitetty oviin? 2-puoleisella teipillä?

--J

Hirvi kirjoitti...

Ovessa oli entisen asukkaan jäljiltä nauloja, joista laatikot on ripustettu.

Lähetä kommentti